Ja precis! Hur äter du helst din julskinka? (Kikade runt men hittade ingen nyare tråd om detta ämne, hoppas det stämmer{dont-know})
Godast är den på hembakt sirapsbröd med ett tunt lager senap tycker jag :DD
Sen är den också väldigt god nygriljerad, den första smakbiten liksom ;)
Har också skurit i bitar och haft på pizza, gott :p
Och i pastasås.
:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
amoz23 november 2010
Jag vill gärna ha den på ett gott vörtbröd och med ett tunt lager god senap på:p
farmoringer23 november 2010
Första smaken ska vara ljummen skinka på knäckebröd, skånsk senap..Mmmmmmm
MissLo23 november 2010
Den första skinkskivan äter jag sent på kvällen före julafton, nygriljerad ljummen med senap på ett vörtbröd {eat}
Marre7323 november 2010
Äter den helst på en hårdmacka.Leksands brungräddat tex.
soccermum24 november 2010
Håller med amoz och ML-Julskinka på vörtbröd (gärna hembakat) och senap! Exakt en månad kvar till julafton idag *längtar*
DoctorWho24 november 2010
Med lite senap på hembakade grahamstekakor med ett glas julmust. Eller som pappa; en tjock skiva med senap direkt i handen.
Tvillingmamman197424 november 2010
Brukar ha lite julmys kvällen före jag med med en god skink macka med senap på och en liten skål med risgrynsgröt. Jummy =)
anluk24 november 2010
Det allra bästa är ju den första biten när skinkan är ljummen, på en bit gott bröd (gärna hembakt) och så en senap som min bror köper av kocken på sitt jobb. Helt klart bäst!
Sedan tycker jag ju väldigt mycket om julskinka, potatismos och rödkål. Även min mellandagsmacka är supergod:
idea_24 november 2010
Wasas rustikknäcke, lite bordsmargarin (sort efter vad som finns i kylskåpet) griljerad julskinka och ett inte allt för snålt lager med senap utbrett över skinkskivorna, dryck varierar. Mmmm vad jag längtar...
djingis24 november 2010
Julskinka är det bästa på hela julbordet.
Sedan när den är klar så ligger det en gammal kniv med mycket tunt blad bredvid den i kulen.
Jag o hunden gör många rundor till kylen under julen. Inte en flisa går till spillo ;O)
123Linnea24 november 2010
Nygriljerad med en skiva vörtbröd doppat i spadet - dopp i grytan helt enkelt! Mmmmm... kurr, kurr...
Erajscha24 november 2010
Till kokt potatis och med hemgjort rödkål.. mums!
Lenkan24 november 2010
Jag älskar en tjock skiva rakt i handen att "knapra" på.
Annars är det på Skogaholmslimpa med extrasaltat smör och söt/stark senap
4carina24 november 2010
Det ska vara tunna skivor skinka på hårt tunbröd med Jonnys senap även om hemlagad senap även går bra. Sedan måste det självklart vara lock på med ytterligare en hårdbrödsskiva.
Mumsfillibabba =D
Thunnan24 november 2010
Julskinkan är godast i tunna skivor med äppelmos =)
mattant4124 november 2010
Första julskinkan ska vara ljummen på vörtlimpa eller julknäcke med senap, slotts orginal, och julmust till, serverad kvällen innan julafton, helst när barnen gått och lagt sig så det är lugnt.
chrisq24 november 2010
(Y)gillar den mest nygrilljerad o ljummen på knäcke o med senap sen behöver jag inte den mer för mig betyder sillbordet mest :DD
neta524 november 2010
Vill äta den med senap på och min mammas goda sillsallad till som jag bär med mig som en tradition
bakakaka24 november 2010
Jag vill ha en tjock skiva julskinka på kavring med mycket hemmagjord stark senap {silly}
Ja precis! Hur äter du helst din julskinka? (Kikade runt men hittade ingen nyare tråd om detta ämne, hoppas det stämmer{dont-know})
Godast är den på hembakt sirapsbröd med ett tunt lager senap tycker jag :DD
Sen är den också väldigt god nygriljerad, den första smakbiten liksom ;)
Har också skurit i bitar och haft på pizza, gott :p
Och i pastasås.
:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
Jag vill gärna ha den på ett gott vörtbröd och med ett tunt lager god senap på:p
Första smaken ska vara ljummen skinka på knäckebröd, skånsk senap..Mmmmmmm
Den första skinkskivan äter jag sent på kvällen före julafton, nygriljerad ljummen med senap på ett vörtbröd {eat}
Äter den helst på en hårdmacka.Leksands brungräddat tex.
Håller med amoz och ML-Julskinka på vörtbröd (gärna hembakat) och senap! Exakt en månad kvar till julafton idag *längtar*
Med lite senap på hembakade grahamstekakor med ett glas julmust. Eller som pappa; en tjock skiva med senap direkt i handen.
Brukar ha lite julmys kvällen före jag med med en god skink macka med senap på och en liten skål med risgrynsgröt. Jummy =)
Det allra bästa är ju den första biten när skinkan är ljummen, på en bit gott bröd (gärna hembakt) och så en senap som min bror köper av kocken på sitt jobb. Helt klart bäst!
Sedan tycker jag ju väldigt mycket om julskinka, potatismos och rödkål. Även min mellandagsmacka är supergod:
Wasas rustikknäcke, lite bordsmargarin (sort efter vad som finns i kylskåpet) griljerad julskinka och ett inte allt för snålt lager med senap utbrett över skinkskivorna, dryck varierar. Mmmm vad jag längtar...
Julskinka är det bästa på hela julbordet.
Sedan när den är klar så ligger det en gammal kniv med mycket tunt blad bredvid den i kulen.
Jag o hunden gör många rundor till kylen under julen. Inte en flisa går till spillo ;O)
Nygriljerad med en skiva vörtbröd doppat i spadet - dopp i grytan helt enkelt! Mmmmm... kurr, kurr...
Till kokt potatis och med hemgjort rödkål.. mums!
Jag älskar en tjock skiva rakt i handen att "knapra" på.
Annars är det på Skogaholmslimpa med extrasaltat smör och söt/stark senap
Det ska vara tunna skivor skinka på hårt tunbröd med Jonnys senap även om hemlagad senap även går bra. Sedan måste det självklart vara lock på med ytterligare en hårdbrödsskiva.
Mumsfillibabba =D
Julskinkan är godast i tunna skivor med äppelmos =)
Första julskinkan ska vara ljummen på vörtlimpa eller julknäcke med senap, slotts orginal, och julmust till, serverad kvällen innan julafton, helst när barnen gått och lagt sig så det är lugnt.
(Y)gillar den mest nygrilljerad o ljummen på knäcke o med senap sen behöver jag inte den mer för mig betyder sillbordet mest :DD
Vill äta den med senap på och min mammas goda sillsallad till som jag bär med mig som en tradition
Jag vill ha en tjock skiva julskinka på kavring med mycket hemmagjord stark senap {silly}