nygriljerad o så skär man av en tjock bit på kanten o på med senap... Ngt bröd behövs inte hihi
NicolinaZ25 november 2010
Som nattmat på julaftonsnatten på surbröd med god senap och en iskall öl och snaps till! God jul!
elleave25 november 2010
Håller med om att den är god bara som den är i handen. Men annars vill jag ha hembakt vörtbröd, en lite tjock skinkskiva, senap och en tunn skiva färsk ananas. Mums! {eat}
mammamus25 november 2010
själv vill jag ha grovstark sepnap i ett tunnt lager på skivan och senäpplemos<(A)
evabol26 november 2010
Ljummen på en bit julbröd, det typiska veteknäckebrödet som säljs till jul. Ingen senap, för att kunna känna smaken ordentligt.
Senare i helgen samma sort smörgås men med kall skinka och risgrynsgröt.
720126 november 2010
Ett måste i Jultider är hembakade stutar (mjukt tunnbröd,Jämtland)
med Julskinka,senap (söt/stark) och äppelmos....MUMS !!!!!!!
{eat}{eat}{eat}
butter26 november 2010
med mammas goda havrekaksbröd och stark grovkornig senap mmmmmmmmmm
Lippe7026 november 2010
Gör alltid skinka kvällen före julafton. När den är färdig ska den givetvis provsmakas. Sirapsbröd och Edvins senap är ett måste och givetvis julölen......
Äter jag helst på en skiva vörtbröd med grov senap. Mumma!:)
smacka127 november 2010
Hels som skiva direkt i handen, nyuttagen ur ugnen, nygriljerad.
Eller med Halländsk gräddstuvad grönkål. MMMM :p (Y) (L)
busan3727 november 2010
En tjock ljummen skiva med Edvins goda senap på är bäst (Y)
MosterNettan28 november 2010
På julknäcke eller vört (utan russin) med flera tunna skivor och lite Slottssenap på.
På tallriken vill jag ha skinkan tunt skivad till en kokt potatis och rikligt med min variant av coleslaw (krossad ananas och äpple i stället för morot)
Det vattnas i munnen, tur att det snart är dags...{worship}
sikaal28 november 2010
Med Rödkålssallad till på julbordet, lite vanlig senap på också{eat} Dessutom gillar vi att äta skinkan som middag med potatis och kaprissås. (Y)
Roskerstin28 november 2010
Antingen på en hård macka, Leksands extragräddade eller på en vörtlimpemacka med en ganska tjock skiva skinka, med en liten fetrand kvar, och sedan ett tjockt lager med Graveleijs söt-starka senap,
Vi ska faktiskt tjuvstarta i kväll och inte nog med det vi fuskar och har köpt en färdiggriljerad skinka. Man får faktiskt tjuvstarta och även fuska ibland. Men till jul blir det på riktigt. Ha en trevlig 1:a Advent!
LinneaThornberg28 november 2010
hönökaka, milda, senap och på toppen ska den ljuvliga tunnskivade julskinkan vara =)
wellness för själen!
sju30 november 2010
Tunna skivor skinka på veteknäcke eller vörtbröd. Sötstark senap på.
Sweetii30 november 2010
Jag är nog ganska traditionell och har den på vörtbröd med skinka och lite grönsaker ovanpå :)
Lät spännande att ha på pizzan, ska jag nog prova!
gustaflindskold30 november 2010
Skinka till dopp i grytan med en stor klick smör på doppet och stark senap och äppelmos som jag turas om med att smaka av med. snart är det jul igen =)
Amika30 november 2010
tjocka skivor utan bröd med lite senap på eller tunna på knäckebröd som är smörat med bregott och så lite senap på toppen! MUMS!!! :)
nygriljerad o så skär man av en tjock bit på kanten o på med senap... Ngt bröd behövs inte hihi
Som nattmat på julaftonsnatten på surbröd med god senap och en iskall öl och snaps till! God jul!
Håller med om att den är god bara som den är i handen. Men annars vill jag ha hembakt vörtbröd, en lite tjock skinkskiva, senap och en tunn skiva färsk ananas. Mums! {eat}
själv vill jag ha grovstark sepnap i ett tunnt lager på skivan och senäpplemos<(A)
Ljummen på en bit julbröd, det typiska veteknäckebrödet som säljs till jul. Ingen senap, för att kunna känna smaken ordentligt.
Senare i helgen samma sort smörgås men med kall skinka och risgrynsgröt.
Ett måste i Jultider är hembakade stutar (mjukt tunnbröd,Jämtland)
med Julskinka,senap (söt/stark) och äppelmos....MUMS !!!!!!!
{eat}{eat}{eat}
med mammas goda havrekaksbröd och stark grovkornig senap mmmmmmmmmm
Gör alltid skinka kvällen före julafton. När den är färdig ska den givetvis provsmakas. Sirapsbröd och Edvins senap är ett måste och givetvis julölen......
{waiting} for x-mas.
julskinka på konsums vörtbröd med hemlagad senat.
Det är JUL.
Den gamle
Äter jag helst på en skiva vörtbröd med grov senap. Mumma!:)
Hels som skiva direkt i handen, nyuttagen ur ugnen, nygriljerad.
Eller med Halländsk gräddstuvad grönkål. MMMM :p (Y) (L)
En tjock ljummen skiva med Edvins goda senap på är bäst (Y)
På julknäcke eller vört (utan russin) med flera tunna skivor och lite Slottssenap på.
På tallriken vill jag ha skinkan tunt skivad till en kokt potatis och rikligt med min variant av coleslaw (krossad ananas och äpple i stället för morot)
Det vattnas i munnen, tur att det snart är dags...{worship}
Med Rödkålssallad till på julbordet, lite vanlig senap på också{eat} Dessutom gillar vi att äta skinkan som middag med potatis och kaprissås. (Y)
Antingen på en hård macka, Leksands extragräddade eller på en vörtlimpemacka med en ganska tjock skiva skinka, med en liten fetrand kvar, och sedan ett tjockt lager med Graveleijs söt-starka senap,
Vi ska faktiskt tjuvstarta i kväll och inte nog med det vi fuskar och har köpt en färdiggriljerad skinka. Man får faktiskt tjuvstarta och även fuska ibland. Men till jul blir det på riktigt. Ha en trevlig 1:a Advent!
hönökaka, milda, senap och på toppen ska den ljuvliga tunnskivade julskinkan vara =)
wellness för själen!
Tunna skivor skinka på veteknäcke eller vörtbröd. Sötstark senap på.
Jag är nog ganska traditionell och har den på vörtbröd med skinka och lite grönsaker ovanpå :)
Lät spännande att ha på pizzan, ska jag nog prova!
Skinka till dopp i grytan med en stor klick smör på doppet och stark senap och äppelmos som jag turas om med att smaka av med. snart är det jul igen =)
tjocka skivor utan bröd med lite senap på eller tunna på knäckebröd som är smörat med bregott och så lite senap på toppen! MUMS!!! :)