- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Ursprungligen ett recept för torskblock men hokifiléer funkar precis lika bra.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader
- Lägg torsken i en ugnssäker form, salta och peppra den. Fisk klarar ganska mycket salt så snåla inte.
Skiva löken och fördelat den över fisken. Häll över de krossade tomaterna och sedan grädden.
- Stoppa in den i ugnen ca 40 minuter tills fisken är vit och fast i konsistensen. Det kan se ut som att tomaterna och grädden skär sig och att det blir grynigt, men det är fullt normalt .
- Servera med kokt potatis och t.ex. ärtor eller haricots verts.
Publicerat den
14 september 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott, även om det inte såg så aptitligt ut. Nästa gång gratinerar jag med riven ost över. Tack för ett bra recept