Hummus sesam recept

Laddar...
Din sökning gav 16 träffarMellans kalla buffé

Jag lade spegelglas på ca 3 meter arbetsbänk i köket och dukade upp på det. Jag lade fram sparsamt av kött och räkor och fyllde på efterhand eftersom det vid öppet hus kan ta några timmar innan alla h..


Hummus med sting
Hummus med sting

En god kraftig hummus som passar utmärkt till en fest-meze av libanesiskt tunnbröd, oliver av alla dess slag, kapris, grillad zucchini, eldig fefferoni, lite strimlad stekt oxfilé och en ordentlig sal..


Hummus med tydlig smak av citron
Hummus med tydlig smak av citron

Detta är min egen relativt fettsnåla variant av hummus. Kryddorna kan varieras i det oändliga och det händer att jag tillsätter spiskummin, färsk koriander eller persilja. Hummus passar både som s..


Kryddig hummus med tahini
Kryddig hummus med tahini

Tahini är en pasta av rostade sesamfrön som finns på asiatiska hyllan i välsorterade livsmedelsaffärer. Kikärsdippen är kryddad med spiskummin, kajennpeppar och tahini, perfekt att servera med pitabr..


Vegetarisk tårta
Vegetarisk tårta

Det här är en spännande vegotårta med nya smaker. Och man behöver verkligen inte vara vegetarian för att gilla den! Hummus med vitlök och olivolja är underbart gott med rödbetor.


Hoummus b'Tahini
Hoummus b'Tahini

Hoummus eller hummus är en mycket populär kikärtsröra som härstammar ifrån Mellanöstern. Det här är ett mycket enkelt och gott recept som tydligen är mest likt den traditonella hummusen ifrån Syrie..