Mmmmm! Ser jättegoda ut! Ska baka dem på jobb vid tillfälle.
Instruktioner
- Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägget och äggulan pösigt med sockret. Tillsätt grädde, vetemjöl, bakpulver, citronsaft och matfett. Vispa äggvita till hårt skum och rör försiktigt ner sockret. Häll muffinssmeten till 1/3 av muffinsformen. Ha på marängsmeten. Gräddas i 175°C ca 15 min.
- Blanda alla torra ingredienser i en bunke och alla de ”våta” i en annan, rör sedan ihop allt försiktigt, vispa inte. Om man gör så här får man fina och goda muffins. Sen är det det en fördel att grädda dem i ett muffinsbleck så får man höga och fina muffins. men ett litet tips är att använda pappersformar i blecket så vet man att de lossnar lätt.
Publicerat den
18 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har själv detta recept och de är supergoda....med lite grädde och bär brevid blir de härliga bakelser.