Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Proteinbars

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Nyttiga barer med högt innehåll av protein

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa bananen och äggvitorna så att bananen mosas och äggvitan blir till vitt skum. Blanda ner resten av ingredienserna och gör en smet. Bred ut på bakplåtspapper och grädda i ugn , 175°, 10 min. Ta ut och låt svalna.
  2. (om man vill kan man ersätta en liten del av proteinpulvret med kakaopulver för att få en godare smak)

Kommentarer (2)

  • Theevileye 12 april 2013

    Det här ska jag testa lätt.! blir dom hårda som knäcke eller? :)

  • sarathina 13 april 2013

    Nej de blir ganska mjuka i konsistensen :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.