Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rockkockens lingonmuffins

 
  • Serverar: 9 portioner
Skriv ut

50 liter lingon plockade, något måste man ju göra. Det blir många nya läckra recept den här bärsäsongen också... :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg lingon och socker i en rostfri skål. Rör tills bären är mosiga och sockret lösts upp.
  2. Smält matfettet och tillsätt mjölken.
  3. Vispa ägg och socker hårt.
  4. Rör ner det avsvalnade matfettet och mjölken.
  5. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten.
  6. Vänd till sist ner de rårörda lingonen.
  7. Häll av smeten i stora (amerikanska) muffinformar upp till cirka 3/4 av formarna.
  8. Grädda i 200° i 20-25 minuter. Prova med sticka för att se om de är klara innan de tas ur ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.