3 veckors sallad

Serverar: 6-8 portioner

Mycket god till allt kött

Ingredienser

  • 1 kg morötter
  • 1 kg vitkål
  • 1 purjolök
  • Lag
  • 1 dl olja
  • 1 dl äppelcidervinäger
  • 3/4 dl socker
  • Instruktioner

    Strimla morötter och vitkål skiva purjolöken i ringar. Koka upp lagen och slå den över grönsakerna.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Hannixen 14 oktober 2008

    Håller sig denna fräsh i tre veckor?

    Relaterade Artiklar

    Lyckas med julskinkan
    Julskinkan är en av de viktigaste attributen på julbordet för de al...

    Goda såser och röror!
    Vad är väl en middag utan en god sås eller röra? Såsen ska vara den...

    Skördefest i Lund
    Från och med idag och nästa vecka, 25 augusti-3 september, firar ma...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben