Ädel köttfärspaj

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme

Otroligt god med flera smaker!!

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 3 dl vetemjöl
  • 125 g smör
  • salt
  • 2 - 3 msk vatten
  • Fyllning
  • 5 selleristjälkar
  • 1 röd paprika
  • 400 g blandfärs
  • 1 - 2 msk smör
  • ½ tsk salt
  • svartpeppar
  • 1 msk soja
  • ½ dl hackad persilja
  • 150 g ädelost
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop till pajdegen. Ställ den att vila i kylskåp ca 30 min. Kavla ut pajdegen och lägg i pajform. Grädda pajskalet i 225 grader, 15 min.
    2. Bryn färsen i smör. Blanda i finhackad selleri, paprika, salt peppar och soja. Tillsätt sist persilja. Fyll på med köttfärsblandningen. Smula till sist ädelost över. Servera direkt med sallad.

    Liknande recept

    3.8
    1 h 30 min
    10-12
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben