Fyll fickorna på kucklingfileerna med ädelost.
Fäst fileerna med tandpetare (eller knut ihop dem med snöre) så fyllningen inte rinner ut.
Blanda ihop soya, citronpeppar och salt i en skål och pensla kycklingen med marinaden.
Stek kycklingen i panna, ca 10 min per sida
Ta ur fileerna ur pannan och vispa ur med grädde och vatten, smula ner överbliven ost (om det blev någon) i såsen och slå över fileerna.
Servera med klyftpotatis eller om man vågar med en gräddig potatisgratäng.
Riktigt gott! Jag serverade med klyftad potatis, morot och rotselleri med timjan och gjorde lite extra sås då både jag och sambon älskar ädelostsås! Smarrig värret!!
Heisjo29 november 2008
Mums!! kanongott. Jag dubblade såsen och serverade med ugnsrostade potatis. Jag hade även ganska mycket mer ädelost då hela familjen tycker det är jättegott.
Softilation15 mars 2010
Kanongott! Struntade i vattnet och körde på grädde och creme fraiche och åt det med ris!
Riktigt gott! Jag serverade med klyftad potatis, morot och rotselleri med timjan och gjorde lite extra sås då både jag och sambon älskar ädelostsås! Smarrig värret!!
Mums!! kanongott. Jag dubblade såsen och serverade med ugnsrostade potatis. Jag hade även ganska mycket mer ädelost då hela familjen tycker det är jättegott.
Kanongott! Struntade i vattnet och körde på grädde och creme fraiche och åt det med ris!