Ädelostfylld kycklingfile'

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Gillar du ädelost älskar du denna rätt.... Lovar

Ingredienser

  • 4 kycklingfileer
  • 150 g ädelost , den sort du gillar
  • 1 tsk citronpeppar
  • 1 tsk salt
  • 2 msk soya
  • 1 dl vatten
  • 1 dl grädde
  • smör / olja till stekningen
  • Instruktioner

    1. Fyll fickorna på kucklingfileerna med ädelost. Fäst fileerna med tandpetare (eller knut ihop dem med snöre) så fyllningen inte rinner ut. Blanda ihop soya, citronpeppar och salt i en skål och pensla kycklingen med marinaden. Stek kycklingen i panna, ca 10 min per sida Ta ur fileerna ur pannan och vispa ur med grädde och vatten, smula ner överbliven ost (om det blev någon) i såsen och slå över fileerna.
    2. Servera med klyftpotatis eller om man vågar med en gräddig potatisgratäng.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (3)

    delse81 23 november 2008

    Riktigt gott! Jag serverade med klyftad potatis, morot och rotselleri med timjan och gjorde lite extra sås då både jag och sambon älskar ädelostsås! Smarrig värret!!

    Heisjo 29 november 2008

    Mums!! kanongott. Jag dubblade såsen och serverade med ugnsrostade potatis. Jag hade även ganska mycket mer ädelost då hela familjen tycker det är jättegott.

    Softilation 15 mars 2010

    Kanongott! Struntade i vattnet och körde på grädde och creme fraiche och åt det med ris!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben