Ädelostkyckling

Serverar: 4 portioner

En snabb och god rätt...

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • Svartpeppar
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 75 g grovriven ädelost
  • Instruktioner

    1. Banka ut kycklingfiléerna med handen. Bryn dem i smör på båda sidor i en stekpanna. Smaksätt med svartpeppar. Blanda lätt crème fraiche, vatten, buljongtärning och soja i en traktörpanna. Lägg i kycklingen och låt dem koka under lock ca 5 min. Strö över ädelosten.
    2. Servera med kokt skalpotatis i skivor och kokta broccolibuketter. Om man köper tvättad potatis kan man koka den med skal i tjocka skivor. Då är den klar på 10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben