Ägg och räklåda

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabb och enkel mat som passar både till vardag och helg.

Ingredienser

  • 8 hårdkokta ägg
  • 2 msk smör
  • 2 tsk curry
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 krm peppar
  • 2 msk finhackad dill
  • 2 1/2 dl mellangrädde
  • 3 - 4 msk riven ost
  • Skalade räkor efter behag
  • Instruktioner

    Skala och skiva äggen och lägg dem i en ugnsfast form. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt curryn som får fräsa någon minut i smöret. Lägg i räkorna och låt dem fräsa i curryn hastigt tills de är gula. Lägg räkorna över äggen, salta och peppra. Finhacka dillen och lägg den över räkorna. Häll över grädde och strö över riven ost.Gratinera i ugn i 250 grader tills osten fått fin färg

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    4-6
    4

    Kommentarer (1)

    Pirkko 10 april 2009

    Det här var gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben