Ägghalvor med curryröra

Rostad lök på curryröran blir knaprigt och gott. Blir det röra över kan du inspireras av dansk mattradition och lägga den på ett litet rågbröd.

Ingredienser

  • 3/4 dl ekologisk crème fraiche
  • 1 litet äpple
  • 2 msk mango chutney
  • 2 krm curry
  • 1-2 krm salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 6 hårdkokta ägg
  • Rostad lök till garnering
  • Instruktioner

    1. Vispa crème fraiche till en fast kräm.
    2. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar.
    3. Blanda crème fraiche med äpple, mango chutney och curry. Smaka av med salt och peppar.
    4. Skala och dela äggen i halvor. Ta ur gulorna och smula ner 2/3 i röran. Fyll vitorna med röran och smula över resten av gulorna. Toppa med rostad lök. Garnera ev med bladpersilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben