Ägghalvor med räkröra

Citron och kummin är en så god smakkombination som fungerar bra till räkor och ägg. Blir det röra över är den god att lägga på en bit knäckebröd eller på en skiva pumpernickel.

Ingredienser

  • 3/4 dl Arla Köket® ekologisk crème fraiche
  • 100 g skalade räkor, ca 250 g oskalade
  • Rivet skal av ½ citron
  • 1 tsk stött kummin
  • 2 msk hackad dill
  • 1 krm salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 6 hårdkokta ägg
  • Instruktioner

    1. Vispa crème fraiche till en fast kräm.
    2. Hacka räkorna grovt.
    3. Blanda crème fraiche med räkor, citron, kummin och dill. Smaka av med salt och peppar.
    4. Skala och dela äggen i halvor.
    5. Ta ur gulan och smula ner 2/3 i räkröran.
    6. Fyll äggvitorna med röran och smula över resten av gulorna. Garnera med dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben