Ägghalvor med laxboll

Serverar: 16 portioner

Laxröran kan du göra i förväg och förvara i kylen. Äggen kan också kokas i förväg. Gott på buffebordet

Ingredienser

  • 8 ägg, hårdkokt
  • 200 g varmrökt lax
  • 2 msk pressad citron
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk finhackad gräslök
  • 1 msk dijonsenap
  • Salt
  • Peppar
  • 2 dl finhackade färska
  • örter, t ex basilika, timjan, dill
  • Instruktioner

    Mixa ihop laxen med citronsaften, crème fraiche, gräslök och senap till en slät smet. Smaka av med salt och peppar. Hit kan du förbereda. Skala och dela äggen. Forma laxröran till 16 små bollar och rulla dem i örthacket. Lägg en boll på varje ägghalva.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben