Ägghalvor med romröra

Serverar: 4 portioner

Enkel och vanlig variant

Ingredienser

  • 8 st Ägg
  • 30 gr Stenbitsrom (röd)
  • 2 msk Lök (schalottenlök)
  • 2 dl Crème fraiche (naturell)
  • 2 msk Dill (finhackad)
  • Instruktioner

    1. Koka upp lättsaltat vatten, lägg i äggen och låt koka i 4 minuter för en krämig äggula. Skala äggen och låt dem svalna något innan de klyvs på mitten.
    2. Hacka charlottenlök och dill, lägg i en skål. Tillsätt stenbitsrom och créme fraiche och rör om.
    3. Lägg en klick romröra på varje ägghalva. Dekorera gärna meden dillkvist. Servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben