Ägghalvor med romröra
Serverar:
4 portioner
Enkel och vanlig variant
Ingredienser
8 st Ägg
30 gr Stenbitsrom (röd)
2 msk Lök (schalottenlök)
2 dl Crème fraiche (naturell)
2 msk Dill (finhackad)
Instruktioner
Koka upp lättsaltat vatten, lägg i äggen och låt koka i 4 minuter för en krämig äggula. Skala äggen och låt dem svalna något innan de klyvs på mitten.
Hacka charlottenlök och dill, lägg i en skål. Tillsätt stenbitsrom och créme fraiche och rör om.
Lägg en klick romröra på varje ägghalva. Dekorera gärna meden dillkvist. Servera.
Liknande recept
Ägghalvor med romröra
12
Paj med Västerbottenost och romröra
4.6
6-8
3
Västerbottenspaj m oliver & romröra
4
Grönkålssoppa med ägghalvor
4
45 min
4
Snabb spenatsoppa med ägghalvor
5
15 min
2
Beas ägghalvor
Somriga ägghalvor à-la Parma
Ägghalvor
3.8
Ägghalvor
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!