Äggomelett till varmkorv med bröd eller mos

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Servera främst till varmkorv eller grillkorv i större baguettebröd eller med potatismos.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 100 g purjolök
  • 1 dl gouda-ost riven, eller annan
  • 1 dl majonnäs
  • 2 dl mjölk
  • 5 ägg
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 msk grisfond
  • 1 msk honung
  • 2 msk sweet 'n' sour chili sauce
  • 1 krm svartpeppar
  • Smör
  • Olja
  • Instruktioner

    1. Hacka lökarna och bryn dom i lite smör och olja. Vispa äggen ganska slätt tillsammans med alla ingredienser förutom lök. Häll över äggstanningen över löken i en stekpanna och blanda snabbt i början och låt det bli en omelett vid svag värme.
    2. Servera bitar av omelett i korv med bröd med bostongurka eller korv med mos med ketchup och senap.

    Liknande recept

    4.6
    1 h 40 min
    2
    28
    4.8
    1 h
    2
    10

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben