Äggrulle med matjessill och forellrom

Serverar: 4 portioner

Läcker äggrulle att servera på frasigt bröd. Perfekt nu i påsktider.

Ingredienser

  • 4 hårdkokta ägg
  • 25 g brynt smör
  • 1 matjessillfilé
  • 20 g forellrom
  • 4 skivor vitt formbröd
  • Smör att steka i
  • Dill till garnering
  • Instruktioner

    1. Hacka äggen fint, skär sillen i små bitar. Blanda samman brynt smör, ägg och sill. Rulla in i plastfolie till rullar, ca 1 cm i diameter. Låt rullarna kallna i kyl i minst 2 timmar.
    2. Stek brödet i smör och skär bort kanterna. Dela rullarna i lite kortare längder än brödet. Toppa med forellrom och dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben