Äggsallad på norska
Mannens faster gör denna goda äggsallad. Gott på rostat bröd eller hårdmackan.
Ingredienser
3 hårdkokta ägg
1 liten gul lök
150 g strimlad skinka
150 g majonnäs
Svartpeppar
Instruktioner
Hacka löken fint. Hacka äggen. Blanda ägg, skinka, lök och majonnäs. Smaka av med peppar.
Tycker man att salladen blir för "torr" kan man alltid blanda ner mer majonnäs till en passand konsistens.
Liknande recept
Norska limpor
2 h 30 min
3
1
Äggsallad
20 min
4
Äggsallad
30 min
8
Äggsallad
4
Norska lappar
4.7
30 min
4-6
9
Äggsallad med frasig parmaskinka
8
Maränger i blandade färger
5
1 h
1
Krumkaker
5
4
Jarlsbergspaj
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!