Äggtoddy med rom
Serverar:
1 portioner
Tid:
10 minuter
Värmande gott i vintermörkret. Gott som välkomstdrink i påsk.
Ingredienser
1 äggula
2 msk florsocker alt. strösocker
4 cl mörk rom
Kokhett vatten
Instruktioner
Mixa äggula och socker till en pösig massa i ett högt glas eller mugg med öra.
Häll på rom och sist kokhett vatten efter smak.
Servera med en servett runt det heta glaset och känn hur livsandarna återvänder.
Liknande recept
Fikonbollar med rom
1 h
35
Körsbärssylt med vanilj & ljus rom
Fläskfilé Roma
45 min
4
Äppelpaj med russin, muscovado och rom
2 h
1
Äggtoddy/Eggnog
1
Mördegsformar med mandel och rom
25
Ostflarn med rom och räkor
15 min
30
Chokladkaffe med rom
5
1
Chokladtryffel med rom
1
40
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!