Älg gulasch

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 1 timme

En god middag!

Ingredienser

  • 400 g benfritt älgkött
  • 3-4 gula lökar
  • 1-2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 msk vetemjöl
  • 3 dl buljong
  • 1/2 dl tomatpure´
  • 1 dl grädde
  • Instruktioner

    Skär köttet i strimlor skala och hacka löken Bryn först köttet sedan löken strö över salt paprika och mjöl rör om väl späd med buljong och tillsätt tomatpuren låt allt sammans sakta koka under lock på svag värme i 25-30 min tills köttet känns mört rör ner grädden servera ris och en sallad till.

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    6
    4
    2 h 30 min
    6-7
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben