Älgfärsbiff med fetaröra

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 600 g älgfärs
  • 1 ägg
  • 1/2 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • Fetaröra
  • 1 paket fetaost (ca 200 gr)
  • 1 msk olivolja
  • 1/2 kruka basilika, strimlad
  • Tillbehör
  • pitabröd
  • sallad
  • tomater
  • paprika
  • Instruktioner

    1. Blanda färsen med ägg, vitlök, salt och peppar. Forma åtta lite platta biffar och stek dem 3-4 minuter på varje sida.
    2. Mixa eller mosa osten med olja och basilika.
    3. Värm pitabröden i ugn eller mikro, skär av toppen och fyll dem med grönsaker, pannbiff och feta oströra. Har ni inte älgfärs går det även bra med viltfärs.

    Liknande recept

    3.5
    50 min
    4
    2
    3.5
    5 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben