Älgfärsspett i tunnbröd

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Gott mellis eller som en huvudrätt

Ingredienser

  • Spett
  • 400 g älg- eller nötfärs
  • 2 msk ströbröd
  • 1 ägg
  • 1 dl Lätt Crème Fraiche Mexican-Chili
  • Salt
  • Nymalen peppar
  • 2 msk Smör
  • Tillbehör
  • 4 tunnbröd
  • 1 dl rödbetsskott
  • 1 dl ruccola
  • 1 liten finhackad rödlök
  • 1 dl Lätt Crème Fraiche Mexican-Chili
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser till en smidig färs. Forma till avlånga bollar och trä upp på träspett. Stek i smör tills de fått fin färg och är genomstekta. Smöra tunnbröden och lägg i lite sallad, rödbettsskott, finhackad rödlök och ett färsspett. Vik ihop till en tunnbrödsrulle och servera med en klick crème fraiche.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    15-16
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben