Mjukt tunnbröd - teriyakirullar

Jag älskar teriyakisås, så det kan ju bara bli toppen betyg till dessa rullar. Rullarna blir extra fina om man doppar bitarna i både vitt och svart/blå sesamfrön, men tyvärr hittade jag inga svart/blåa frön. Blir 16 stycken.

Ingredienser

  • 1 dl kesella
  • 2 msk teriyakisås
  • 2 mjuka tunnbröd, ca 20x25 cm
  • 100 g skivad rostbiff
  • 10 cm gurka
  • ½ dl rostade sesamfrön
  • Instruktioner

    1. Blanda kesella och teriyakisås och bred ut på bröden. Lägg på rostbiffen.
    2. Skär gurkan i långa stavar och lägg i en rad i mitten bå bröden. Rulla ihop hårt från långsidan.
    3. Linda in rullarna i plastfolie och låt dem ligga i kylen. Skär varje rulle i 8 bitar och garnera med sesamfrön.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    15-16
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben