Äppelchutney
Gott till kött och grillat.
Ingredienser
500 g äpplen
1 gul lök finhackad
1 tsk curry
1 dl ättika
2 dl socker
1 tsk senapsfrön
Instruktioner
Dela äpplena i bitar.
Hacka löken
Blanda allt i en tjockbottnad gryta och koka ca 1 timme utan lock tills chutneyn blir tjock.
Liknande recept
Äppelchutney med thaipeppar!
45 min
6-8
Äppelchutney
Äppelchutney med mandel
30 min
10
Äppelchutney
1 h
Äppelchutney
5
2-4
Plommonglazade revben med äppelchutney
1 h 30 min
4
Äppelchutney
1
Plommon- och äppelchutney
1 h 30 min
2
Blåmögelost med äppelchutney
5
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!