Äppelchutney

Det här kan jag inte vara utan. Gott till både kött och fisk. Används som lingonsylt ungefär.

Ingredienser

  • 1 kg äpplen
  • 1 stor gul lök
  • 2 dl äppelcidervinäger
  • 5 dl socker
  • 3 dl russin
  • 1 tsk salt
  • 3-4 tsk curry
  • 1 msk gula senapsfrön
  • 1 tsk ingefära
  • 2 krossade vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    Kärna ur och skala äpplena. Hacka dem. Blanda allt. Sjud en timme. Häll på glasburkar. Förvara svalt.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

    majamia 2 oktober 2011

    Riktigt gott! Tack för ett bra recept! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben