Äpplepaj med rabarber

Serverar: 4-7 portioner

Tid: 45 minuter

Jättegod paj

Ingredienser

  • Botten
  • 150 g smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 ½ dl strösocker
  • 1 tsk bakpulver
  • Fyllning
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 stort ägg
  • ½ dl strösocker
  • 2 dl rabarber i tärningar
  • 2 äpple
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en kastrull. Rör ner allt t.om bakpulvret. Blanda till en deg. Tryck ut den till ca 26 cm. Grädda i nedre delen av ugnen I ca 15 min. Blanda samman alla ingredienser och lägg i formen. Grädda i nedre delen ugnen 30 min.
    2. Bon appetitè

    Liknande recept

    3.8
    30 min
    6-8
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben