After eight kakor

Serverar: 25-30 portioner

Tid: 25 minuter

Supergoda kakor..

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 dl hasselnötter
  • 3 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk vaniljsocker
  • 6 st mintkakor
  • 2 1/2 dl gräddfil
  • Blockchoklad
  • Instruktioner

    1. Smält smöret i en kastrull. Mal nötterna och hacka mintkakorna, vispa ägg och socker poröst. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke.
    2. Rör ihop alla ingredienserna med gräddfilen och häll i smeten i muffinsformar. Strö på riven blockchoklad. Grädda i ugn ca 25 min i 175 grader
    3. Lycka till..

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben