Blanda samman färs, ägg, Ajvar Relish, persilja, salt och peppar i en bunke. Forma smeten till biffar och stek dem i sparsamt med flytande margarin.
Skala/borsta potatis och rotfrukter och skär dem i klyftor och bitar. Pensla över med olja och krydda med rosmarin, salt och peppar. Tillaga i ugnen i 225 grader c:a 30-40 minuter.
Vi har precis ätit dessa biffar till middag och alla i familjen var överens om att de var toppengoda! Vi hade även en pressad vitlöksklyfta i och lite citronsaft.
n1finebody3 oktober 2008
Dessa biffarna var supergoda, kan tänka mig att lite vitlök hade gjort susen. Hade även lite yoghurtdressing till. Dessa biffar kommer att bli många repriser i vårt hem.
Gul133 augusti 2010
Tack för ett jättegott recept. Jag gjorde biffarna enl receptet. Jag behöver göra slut på kokt nypotatis så den stekte jag (stekt tillsammans med lök och rödpaprika) och en kall sås på cremefraiche, vitlök och sweet chilisås. Jättegott blev det.
Vi har precis ätit dessa biffar till middag och alla i familjen var överens om att de var toppengoda! Vi hade även en pressad vitlöksklyfta i och lite citronsaft.
Dessa biffarna var supergoda, kan tänka mig att lite vitlök hade gjort susen. Hade även lite yoghurtdressing till. Dessa biffar kommer att bli många repriser i vårt hem.
Tack för ett jättegott recept. Jag gjorde biffarna enl receptet. Jag behöver göra slut på kokt nypotatis så den stekte jag (stekt tillsammans med lök och rödpaprika) och en kall sås på cremefraiche, vitlök och sweet chilisås. Jättegott blev det.