Blanda Rapsy frutty och vattnet, låt svälla en
stund.
Blanda ihop mix+mjöl+socker+salt
+fiberhusk
Blanda hälften av de torra ingredienserna
med rapsysmeten, vispa ordentligt så det ej
blir klumpar, tillsätt mer rapsy+ torrt.
När smeten börjar bli tjock, häll i rismjölk lite
i taget och vispa.
Nu tillsätter du äggen, ett i taget, vispa och
sist det flytande mjölkfria smöret.
Låt stå och svälla i ca 20 minuter!
Blanda i bakpulvret efter smeten stått och
svällt.
Stek i panna med teflon el. likn. då behövs ej
smör vid stekning och de blir fluffigare.
Tips! Vill man att de ska bli mer
efterrättsliknande så kan man blanda i frysta
bär, hallon el. blåbär innan stekning, Det blir
super gott! Sylt i pannkakan direkt!
Servera med fluffig mjölkfri grädde, glass eller
liknande.