Amoz glutenfria äppelmuffins

Tid: 25 minuter

Dessa muffins går snabbt och lätt att göra. Kan med fördel frysas och är godast om man värmer dem lite före serveringen.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • ½ dl socker
  • 50 g smör
  • 1 dl kokosmjöl
  • 2 dl mandelmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 dl mjölk
  • 2 äpplen
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker poröst. Blanda samman kokosmjöl, mandelmjöl och bakpulver. Tillsätt mjölblandningen omväxlande med mjölken. Skala och tärna äpplena och rör ner i smeten. Klicka ut i muffinsformar och grädda 200° ca 10 min eller tills de fått gyllenbrun färg.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben