Amoz kasslerbörsar med mustig sås

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 30 minuter

Lite kassler i frysen och sedan fick fantasin bestämma!!!!

Ingredienser

  • 4 tjocka skivor kassler, ca 500 g
  • 1 liten gul lök
  • 1 äpple
  • 1 Mozzarellaboll
  • 2 krm ingefära
  • ½ msk citronsaft
  • Smör
  • Sås
  • 2 dl grädde
  • 2 msk kalvfond
  • 2 msk Dijonsenap
  • ½ dl vitt vin
  • 1 msk äppelchutney
  • 1 tsk curry
  • Majsenaredning
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Hacka lök och äpple och bryn ihop några min. Krydda med ingefära och citronsaft. Skär en skåra i kasslerskivorna. Fördela röran i fickorna och lägg börsarna i en ugnsfast form. Skiva mozzarellaosten och lägg skivorna ovanpå kasslern. Gratinera i 225° ca 15-20 min eller tills osten smält lite och fått färg.
    2. Såsen: Blanda ihop alla ingredienserna utom majsenan och låt koka ihop några min. Red till lagom tjocklek.
    3. Servera ris till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben