Obs!
Fluffet kan inte vänta så vispa upp det precis innan servering.
Ingredienser
80 g Ögon vit choklad (chokladkaka)
2 dl vispgrädde
½ st ananas
2 msk flytande honung
1 tsk hackad röd chili
Ögonkakao
Instruktioner
Hacka chokladen och lägg den i en skål.
Koka upp grädden och slå den över chokladen.
Rör tills allt smält och låt gräddblandningen kallna i frys till 0 grader.
Skala och ta bort stocken på ananasen.
Blanda honung och chili. Skär ananasen i små tärningar och marinera i honungsblandningen.
Vispa chokladgrädden fluffig med elvisp.
Servera med fruktsalladen i botten på glasen och toppa med fluffet. Pudra gärna på lite Ögonkakao.
Obs!
Fluffet kan inte vänta så vispa upp det precis innan servering
Jättegott! Slinker lätt ner även om man är mätt! :)