Goda och saftiga rutor. Man kan äta hur många som helst.
Är glutenfria, men går att äta för alla.
Ingredienser
300 g smör
3 dl socker
3 ägg
3 dl potatismjöl
1 ½ tsk bakpulver
2 burkar ananskross
Glasyr 1
4-6 msk smält margarin
1 ½ dl socker
1 ägg
Glacyr 2
2 ½ dl cocosflingor
3 tsk vaniljsocker
Instruktioner
- Vispa smör och socker vitt och pösigt.
Sen lägger man i äggen ett i taget.
Blanda ihop mjöl och bakpulver och rör ner det i smör- och sockerblandningen.
- Bred ut smeten på en passlig plåt och grädda i 200 grader i ca 20 minuter.
- Bred sedan på ananaskross jämt fördelat.
Rör ihop glasyr 1 och bred den på ananasen.
- Sist brer man på glacyr 2 och grädda allt i ca 10 minuter tills det fått lite färg.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Saftigt o jättegott till kaffet