Andra laxrullar

Serverar: 25-30 portioner

Recept från Arla Köket

Ingredienser

  • 300 g gravad lax i tunna stora skivor
  • 1 dl Arla Köket Kesella kvarg
  • 1 msk senap
  • 2 msk hackad dill
  • 2 msk hackad gräslök
  • Instruktioner

    Lägg ut laxskivorna lite omlott på plastfolie till en fyrkant, ca 25x25 cm. Blanda kvarg, senap, dill och gräslök. Bred det över laxen. Rulla ihop laxen och linda om plasten. Låt laxrullen ligga i frysen minst 4 tim. Ta fram den ca 1/2 tim före servering. Skär laxrullen i tunna skivor med en vass kniv. Lägg dem på skivor av rostad baguette eller lägg skivorna på assietter och servera med bröd till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Judith 13 januari 2009

    Jag gjorde domhär till julbordet, trodde inte det skulle bli så himla gott faktiskt :) Lätt att göra, och lika lätt att äta upp. (dom blev dock lite snuskiga dagen efter, speciellt brödet, det ska man slänga)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben