Laxrullar

Serverar: 10-20 portioner

Tid: 5 timmar

Smarriga laxrullar som passar till förrätt. Går att förbereda dagen innan.

Ingredienser

  • 300 g gravad lax i tunna stora skivor
  • 1 dl Kesella kvarg
  • 1 msk senap
  • 2 msk hackad dill
  • 2 msk hackad gräslök
  • Rostad baguette
  • Instruktioner

    Lägg ut laxskivorna lite omlott på plastfolie till en fyrkant, ca 25 x 25 cm. Blanda kvarg, senap, dill och gräslök. Bred det över laxen och linda om plasten. Låt laxrullen ligga i frysen minst 4 timmar. Gärna över natten. Ta fram den ca 1/2 timme före servering. Skär laxrullen i tunna skivor med en vass kniv. Lägg dem på skivor av rostad baguette eller lägg skivorna på assietter och servera bröd till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben