Ångad regnbågsforell med picklade skogschampinjoner och grapefrukt

Regnbågsforell med svamp och grapefrukt - fisk när den är som godast.

Ingredienser

  • 250 g skogschampinjoner
  • 1 regnbågsforell
  • 0.5 st grapefrukt
  • Ris
  • Pickellag
  • 1 del vinäger
  • 3 delar vatten
  • 2 delar socker
  • 4 kvistar timjan
  • Instruktioner

    1. Ställ in fisken i ångsugnen 80 grader ca 4 minuter.
    2. Koka riset.
    3. Koka upp lagen tillsammans med timjankvistarna, lyft av och slå i champinjonerna.
    4. Filéa grapefrukten och blanda i grapefrukten i pickellagen tillsammans med champinjonerna.
    5. Ställ av de färdiga picklesen.
    6. Ta bort skinnet på den färdiga fisken, lägg upp tallrik och servera med ris och picklade skogschampinjoner.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben