Ångad regnbågsforell med picklade skogschampinjoner och grapefrukt
Regnbågsforell med svamp och grapefrukt - fisk när den är som godast.
Ingredienser
250 g skogschampinjoner
1 regnbågsforell
0.5 st grapefrukt
Ris
Pickellag
1 del vinäger
3 delar vatten
2 delar socker
4 kvistar timjan
Instruktioner
Ställ in fisken i ångsugnen 80 grader ca 4 minuter.
Koka riset.
Koka upp lagen tillsammans med timjankvistarna, lyft av och slå i champinjonerna.
Filéa grapefrukten och blanda i grapefrukten i pickellagen tillsammans med champinjonerna.
Ställ av de färdiga picklesen.
Ta bort skinnet på den färdiga fisken, lägg upp tallrik och servera med ris och picklade skogschampinjoner.
Liknande recept
Ångad torsk med gräslökskräm
30 min
4
Regnbågsforell med knaperstekt bacon
15 min
4
Picklad rödlök
1
Ångad torskfilé på spenatbädd
2
Ugnsstekt Regnbågsforell
3.5
1 h
2
7
Ångad spätta med kokta rotfrukter
12 min
4
1
Färsk pasta med kantareller och grapefrukt
20 min
4
Myntagratinerad grapefrukt
4
Picklade citronpäron
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!