Anis och mandelmaränger
Serverar:
15-20 portioner
Lite ovanliga maränger
Ingredienser
4 äggvitor
1 1/2 dl strösocker
1 dl flagad mandel
1 tsk mald anis
Instruktioner
Vispa vitorna till hårt skum, tillsätt lite socker i taget. Vispa marängsmeten tills den blir blank och styv och rör ner mandel och anis.
Klicka ut maränger på ett bakplåtspapper.
Grädda i 100 grader ca en timme och 45 minuter. Knacka försiktigt på marängen. När den känns torr och ihålig är den färdig.
Liknande recept
Mandelmaränger
1 h
20
Minibaguetter med kummin och anis
5
Mandelmaräng med frukt
20 min
4
Anis och dragonkakor med valnötter
24
Apelsinjuicelimpa med anis och fänkål
Mandelmaräng med apelsinyoghurt
1
6-8
1
Tyskt dinkelbröd
2
Apelsin Biscotti
15-20
Hälsolimpa
4.8
4
9
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!