Anjovisomelett med gräslök
Serverar:
6 portioner
God omelett
Ingredienser
1/2 knippe gräslök
4 ägg
1 dl vatten
1 krm salt
1 krm peppar
1/2 burk anjovis (100g burk)
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Finhacka gräslöken. Vispa ihop ägg, vatten och gräslök, salta och peppra.
Smörj en liten form med olja, ca 20x20cm. Häll i smeten och lägg i anjovisfilèerna.
Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter tills omeletten är fluffig och fin. Servera genast.
Liknande recept
Krämig fiskpanna med gräslök
4.4
2-3
5
Kall fisksås med senap och gräslök
5
4
1
Rostad småpotatis med gräslök och honung
4.5
45 min
4
1
Fläskfilepanna med gurka, gräslök och bacon
3.7
30 min
4
2
Köttgryta med gräslök
4
4
1
Krämig löjromssill med gräslök
5
Strömmingslåda med kaviar, gräslök och västerbottenost.
4
Snabb fläskfilégryta med gräslök
30 min
5-6
Krämig broccolisoppa med vitlök, gräslök och knaperstekt bacon
3.8
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!