Anna Skippers bröd

Tid: 1 timme 40 minuter

Lite kladdigt att göra, men gott.

Ingredienser

  • 5 dl dinkelmjöl
  • 2 dl grahamsmjöl
  • 3 dl rågsikt
  • 2,5 dl 4-kornskross
  • 1 dl vetekross
  • 1 tsk salt
  • 4 tsk bikarbonat
  • 5 msk brödkrydda
  • 0,5 dl sirap
  • 1 l fil
  • Instruktioner

    1. Rör samman alla ingredienser och häll i 2 st 1,5 l formar (smorda).
    2. Grädda i 175 grader i 100 min.
    3. Man kan göra hälften, då gräddas den i 60 min.

    Liknande recept

    4.6
    1 h 40 min
    2
    28
    4.8
    1 h
    2
    10

    Kommentarer (3)

    glamour_kvinna 8 november 2009

    hur gott som helst

    maria_wijk 14 november 2009

    Jättegott för att vara ett så grovt bröd.

    Tornemark 5 augusti 2020

    Bakat i flera år nu underbart gott ..OBS bra till dottern som idrottar .man kan slänga i lite pumpa frön Tex

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben