Anna-Stinas färsklubbor med pizzasmak

Serverar: 4 portioner

God sommarmat.

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 2 msk tomatpuré
  • 100 g riven ost
  • 2 tsk oregano
  • 1 pressad vitlök
  • 2 msk matolja
  • 1 msk soja
  • ½ krm grovmald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda köttfärs, tomatpuré, ost och kryddor väl.
    2. Forma färsblandningen till ovala bollar som träs upp på spett.
    3. Blanda ihop olja, soja och svartpeppar. Pensla färskubborna med det.
    4. Grilla klubborna ca 4 min./sida.
    5. Servera med pommes frites eller ris, gräddfilssås med chilisås, tzatziki eller aioli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben