Italiensk fiskboll

Serverar: 4 portioner

Den populära pizzasmaken passar även till fiskbullar. Tro det eller ej...pasta är oväntat gott till!

Ingredienser

  • 2 burkar fiskbullar i buljong, à 375 g
  • 3 dl Kelda tomatsoppa
  • 1 tsk oregano
  • 1 dl Arla Köket riven ost, pizza
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°.
    2. Låt fiskbullarna rinna av.
    3. Häll soppan i en ugnssäker form. Lägg i fiskbullarna.
    4. Strö över oregano och ost. Gratinera i övre delen av ugnen10–15 min.
    5. Servera med kokt pastaoch vitkålssallad. Tips!
    6. Variera genom att byta fiskbullar mot 500 g fiskfilé. Öka på tiden i ugnen med ca 5 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben