Serverar: 4 portioner
Tid: 15 minuter
Coleslaw passar lika bra till grillat kött som om man stekt det i stekpanna, till köttbullar, korv - ja, nästan vad som helst. Det enda som sätter stopp är fantasin, som vanligt!
Strimla vitkålet med en osthyvel. Blanda ner gräddfil, majonnäs, senap, persilja och kryddor. Rör om allt. Lägg upp i en snygg skål. Gör inte mer än att det går samma måltid, det blir inte så gott att spara till nästa dag. Det blir lite vattnigt då. Lycka till!
Vinnare i recepttävlingen!
Meningen är väl inte att det ska vara lätt. Men när man får så här mån...
Matklubben Blogg 2007-10-02
Det tar på krafterna att fylla år, puh vilken helg! Men en massa god m...
Denna var kanon har gjort den tills i morgon då vi ska ha kött o potatis klyftor. Tack för ett super gott recept.. Ha en bra kväll. Mvh Lena
Denna coleslaw gillade jag! Tog 200 g vitkål och det funkade hur bra som helst!