Annes coleslaw

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Coleslaw passar lika bra till grillat kött som om man stekt det i stekpanna, till köttbullar, korv - ja, nästan vad som helst. Det enda som sätter stopp är fantasin, som vanligt!

Ingredienser

  • 300 g vitkål
  • 2 dl gräddfil
  • 2-3 msk majonnäs
  • 1 tsk fransk senap
  • 2-3 msk finklippt persilja
  • 1/2 tsk salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Strimla vitkålet med en osthyvel. Blanda ner gräddfil, majonnäs, senap, persilja och kryddor. Rör om allt. Lägg upp i en snygg skål. Gör inte mer än att det går samma måltid, det blir inte så gott att spara till nästa dag. Det blir lite vattnigt då. Lycka till!

    Liknande recept

    15 min
    4-5
    4
    10 min
    3-5

    Kommentarer (2)

    Lena 27 november 2008

    Denna var kanon har gjort den tills i morgon då vi ska ha kött o potatis klyftor. Tack för ett super gott recept.. Ha en bra kväll. Mvh Lena

    Majainorr 18 mars 2009

    Denna coleslaw gillade jag! Tog 200 g vitkål och det funkade hur bra som helst!

    Relaterade Artiklar

    Vinnare i recepttävlingen!
    Meningen är väl inte att det ska vara lätt. Men när man får så här mån...

    Matklubben Blogg 2007-10-02
    Det tar på krafterna att fylla år, puh vilken helg! Men en massa god m...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben