Annorlunda fiskgratäng

Serverar: 2 portioner

Tid: 1 timme

Fiskgratäng med lax och röd pesto, annorlunda men åh så god!

Ingredienser

  • Potatismos
  • 2 laxbitar
  • 3 dl grädde
  • 4 msk röd pesto
  • 2 dl mjölk
  • 100 g fetaost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Förbered potatismoset. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Salta och peppra laxen. Blanda grädden och peston.
    3. Lägg laxen i mitten på en ugnssäker form och spritsa ut potatismoset runt formen så att det blir som en extra vägg.
    4. Häll på pestoblandningen över laxen och smula över fetaosten. Sätt in i ugnen ca 30 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    dolores 14 december 2009

    GOTT GOTT !!

    cutelillamygirl 2 mars 2010

    Då vi inte hade röd pesto hemma byttes den ut med grön. Det blev jättegott! Dottern på 15 mnd åt massa, och vi vuxna tyckte också om det.:)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben