En annorlunda marängtårta som man kan använda med olika bär
Ingredienser
4 äggvitor
2 dl socker
3 dl rice crispies
Fyllning
4 äggulor
1 dl mjölk
1 msk vaniljsocker
1 msk mjöl eller maizena
1 dl grädde
Instruktioner
Vispa äggvitorna hårt, blanda ner socker fortsätt att vispa hårt.
Vänd ner Rice Crispies.
Bred ut smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper, grädda i 125 graders ugnsvärme i 60-80 min.
Fylning:
Rör ihop och sjud tills det tjocknar. Rör hela tiden. Tag av kastrullen från värmen och rör ner 100 g margarin i småbitar.
Låt fyllningen kallna.
Dela botten lägg fyllnig mellan, mycket vispad grädde och färska bär ovanpå.
Hej! Den verkar jättegod, men jag undrar om den mängd grädde du anger ska kokas med eller? // Imminn//
Naturligtvis ska grädden bredas ovanpå de ihoplagda bottnarna och seda bär ovanpå