Annorlunda ruccolasallad

Serverar: 8 portioner

Tid: 30 minuter

En touch av Indien, Frankrike och Hawaii. En annorlunda stark men söt sallad.

Ingredienser

  • 2 burkar krossad ananas
  • 2 dl soltorkade tomater (eller saltgurka)
  • 1½ dl gröna kärnfria vindruvor
  • 1½ dl mörka kärnfria vindruvor
  • 200 g körsbärstomater
  • 100 g ruccolasallat
  • Dressing
  • 1½ tsk curry
  • 1 msk matolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/4 tsk malen vitpeppar
  • 1 burk mangopuré (banrmatsburk)
  • ½ dl lättmajonnäs
  • 100 g crème fraiche
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • Instruktioner

    1. Låt de soltorkade tomaterna och anansen rinna av. Tvätta och klyv vindruvorna. Skölj oh klyv körsbärstomaterna. Hacka ruccolasallaten. Blanda alla ingredienserna sinsemellan. Tillred dressingen.
    2. Hetta upp curryn i olja några sekunder i mikrovågsugn. Pressa en vitlöksklyfta. Tillsätt de övriga ingredienserna, rör om. Vänd dressingen i salladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben