Apelsin och balsamvinägerglaze
Serverar:
4 portioner
Gott när du grillar fläskkarré, fläskkotlett och fläskfilé.
Ingredienser
½ dl koncentrerad apelsinjuice
1 msk balsamvinäger
1 msk olivolja
1 röd spansk peppar
Instruktioner
Vispa ihop juice, balsamvinäger och olja med en gaffel.
Dela och ta ur fröna på den spanska pepparn. Finhacka och tillsätt den till marinaden.
Utmärkt till Scan Piggham fläskkarré, fläskkotlett och fläskfilé.
Liknande recept
Apelsin Biscotti
15-20
Apelsin smoothie
1
Maränggratinerad apelsin
4
Apelsin och morotsmarmelade
5
1 h
3-4
Ugnsbakad vardagslyxlax med apelsin
4
Nötbågar med apelsin
5
20
2
Kotletter i apelsin och anissås
15 min
4
Julkaka med choklad och apelsin
2.5
Saffranslängd med apelsin
2
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!