Apetinacouscous med mynta

Serverar: 4 portioner

Gott

Ingredienser

  • 3 dl couscous
  • 3 dl grönsaksbuljong
  • 2 msk smör
  • 350 g Apetina
  • 1/2 gurka
  • 1 dl svarta oliver
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 dl hackad gräslök
  • 3 dl grovstrimlad sallad, gärna ruccola
  • Dressing
  • 2 dl Arla Köket medelhavsinspirerad matyoghurt
  • 1 msk flytande honung
  • 2-3 tsk hackad mynta
  • 2 krm salt
  • Dressing
  • 2 dl gräddfil
  • 1 msk flytande honung
  • 2-3 tsk hackad mynta
  • 2 krm salt
  • Instruktioner

    Tillaga couscousen i buljongen. Rör ner smöret och låt det kallna. Skär Apetinaost och gurka i stora bitar. Blanda ner det i couscousen. Rör i oliver, peppar, gräslök och sallad. Smaksätt matyoghurten med honung, mynta och salt. Servera dressingen till salladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben