Apricot Brandy biskivier

Biskiver med aprikosmak. Byt gärna ut essens mot Apricot Brandy.

Ingredienser

  • Botten
  • 250g riven mandelmassa
  • 2 äggvitor
  • 1,5 dl socker
  • 4-5 droppar aprikosessens
  • Smörkräm
  • 200 g margarin
  • 4 äggulor
  • 4 dl florsocker
  • 4 tsk vaniljsocker
  • 6-8 droppar orange hushållsfärg
  • 2 tsk aprikosessens
  • 250 g smält choklad
  • Instruktioner

    1. Vispa lätt samman äggvitorna och socker. Blanda i mandelmassan och essensen. Klicka ut (ej för tätt) smeten. Låt torka ett tag och grädda i 175 grader ca 7 min.
    2. Vispa margarin och äggulorna rör i det andra ingredienserna Smeta på smörkrämen på undersidan av kakan, frys kakorna. Smeta på smält choklad. Frys kakorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben