Aptitretare med breasola och apelsin

Serverar: 4 portioner

Så god förrätt!! Älskar breasola...

Ingredienser

  • 1 liten baguette
  • 1 msk olivolja
  • 4 skivor breasola
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk olivolja
  • 1 apelsin
  • 6 gröna oliver
  • 1/2 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    Skiva baguetten och stek på medelvärme i olivolja några min. Dela breasolaskivorna på hälften. Skär ut skinnfria klyftor av apelsin, skär dem sedan i mindre bitar och lägg i en skål. Skiva oliverna. Blanda oliver med apelsin, svarpeppar och 1 msk olivolja. Låt stå 5-10 min. Lägg en halva breasola med lite apelsin- och olivsallad på varje brödskiva.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Kelsey 11 oktober 2009

    Riktigt riktigt gott! Ska jag helt klart göra igen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben